Retourneren en ruilen

Retourneren

Termijn
U heeft het recht de door EVE by Rebeca geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren met ons retourformulier. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Na twee weken is de retourtermijn verlopen en kunnen er geen producten meer geretourneerd worden. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. De gehele retour procedure geldt ook voor SALE producten.

Pakket verzenden
De gerelateerde kosten van de retourzending zijn in alle gevallen voor uw rekening. In het pakket is een retourformulier bijgevoegd. Om onze producten en service te verbeteren voor u, vragen we u vriendelijk het formulier naar waarheid in te vullen en mee op te sturen. Indien dit formulier niet is bijgevoegd, neem dan contact op via info@evebyrebeca.com en wij zullen een exemplaar opsturen via de mail. Wij zijn niet verantwoordelijk voor alle items die per ongeluk aan ons worden geretourneerd.

Het retouradres is te vinden op het retourformulier en dit moet duidelijk vermeld worden op de doos. Het is uw verantwoordelijk dat het product in originele toestand wordt geretourneerd naar het opgegeven adres. Het is daarom belangrijk het verzendbewijs met track & trace nummer goed te bewaren totdat het retour procedure succesvol is afgehandeld. Een retour is succesvol afgehandeld zodra het aankoopbedrag terug gestort is op de desbetreffende bankrekening.

Geld teruggave
Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet EVE by Rebeca de betaalde prijs exclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen.

Omruilen
De meest efficiënte manier van omruilen is om het desbetreffende product te retourneren en vervolgens het juiste product opnieuw van onze webshop te bestellen. Vanaf het moment dat wij het retour procedure succesvol hebben afgehandeld, kan het maximaal 7 dagen duren voordat u het juiste product ontvangen hebt.

Bestelling annuleren/wijzigen
Het is niet meer mogelijk een bestelling te annuleren of de gegevens van uw bestelling te wijzigen nadat wij de betaling van uw bestelling hebben ontvangen en het bestelproces in gang is gezet.

Garantie
Iedere aansprakelijkheid van EVE by Rebeca en de producten van EVE by Rebeca voor alle schade, van welke aard ook, direct of indirect, wordt uitgesloten. EVE by Rebeca is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering van de retour procedure wordt veroorzaakt.